Referenties

Dianne heb ik leren kennen als een ervaren, pragmatische HR professional, die voor ons en onze klanten de leerzame training ‘Burn-out herkennen en voorkomen’ heeft verzorgd. Deze training geeft handvatten aan leidinggevenden, om in een vroegtijdig stadium burn-out situaties te herkennen, waardoor je ook tijdig kunt interveniëren. Ook geeft ze, aan de hand van rollenspellen, duidelijke handvatten aan leidinggevenden, hoe zij hiermee om zouden kunnen gaan. Hierdoor wordt verzuim zo veel als mogelijk voorkomen en blijf je werken aan de duurzame inzetbaarheid van je medewerkers. Ik kan een ieder deze training aanbevelen, burn-out situaties kennen we immers in elke organisatie wel.
Hans Post, Arbolinq Zutphen

Door de coaching van Dianne van Dulmen heb ik nu weer meer grip op de keuzes die ik maak.
Onze gesprekken, de oefeningen, ‘het (t)huiswerk’ en de tastbare resultaten illustreren de warme zorgvuldige professionele werkwijze van Dianne. In dit coachingstraject (ca. 4 maanden) heeft ze me regelmatig een ander perspectief voor gehouden dan degene die ik zelf bedacht had. Ik liep keer op keer vast, door een andere zienswijze ontstond  er bij mij weer ruimte en bewegingsvrijheid.
Resultaten van dit coachingstraject zijn dat ik mijn werk effectiever aanpak door prioriteiten te stellen en daardoor meer tijd en ruimte overhoud voor andere taken. Ook stel ik mijn grenzen in het contact met collega’s, opdrachtgevers en cliënten. Als persoon merk ik dat ik me weer meer bewust ben van mijn eigen kwaliteiten en daardoor vind ik als ZZP-er ook weer makkelijker passende opdrachten.
Door haar jarenlange ervaring als HR-manager en haar passie voor mensen is ze zeker iemand die voor werkgevers ‘het verschil’ kan maken. Haar kennis over ziekteverzuimbegeleiding, stress en  burn-out kan medewerkers met klachten verder helpen.  Zij spreekt mensen aan op hun eigen verantwoordelijkheid, maakt mensen bewust van de keuzes die ze zelf kunnen maken. Daarin is ze betrokken en warm maar gaat zeker als het nodig is ook de confrontatie aan.
Ik kijk met veel voldoening terug op dit traject en hoop dat mijn referentie voor anderen aanleiding is om ook met Dianne aan het werk te gaan.
Mieke, coaching cliënte

Bijzonder verhelderend en doeltreffend zijn mijn coachingsgesprekken met Dianne geweest. Na een periode van fysieke klachten keerde ik enthousiast terug in het arbeidsproces. Na enige tijd ervaarde ik verwarring in mijn communicatie met anderen welke steeds groter dreigde te worden. Ik raakte verstrikt in onzekerheid en twijfel over mijn aandeel en liep vast. Op dat moment kwam ik in contact met Dianne.
Op respectvolle, heldere en inzichtelijke wijze heeft Dianne mij gecoacht in het (opnieuw) zien en gebruik maken van mijn eigen kracht om vervolgens weer de  regie in mijn leven te omarmen.
Het zal beslist nog wel voorkomen dat ik me ongemakkelijk of onzeker voel maar ik besef dat ik daardoor niet hoef te blokkeren.
Ik pak de draad weer op en voel me gesterkt, niet alleen wat betreft mijn communicatieve vaardigheden maar zeker ook als persoon met mogelijkheden en talenten.
Anneke, coaching cliënte

Ik heb Dianne leren kennen als een krachtige, met beide voeten op de grond staande vrouw, die door haar betrokkenheid en geheel eigen aanpak in korte tijd een goed beeld kan vormen van situaties en personen. Door haar betrokken aanpak en het kunnen overzien van de knelpunten van situaties bij een persoon, kan zij bewerkstelligen, dat kwartjes op de plaats vallen en dat het symbolische zware rugzakje verdwijnt.
Rie, coaching cliënte

Dianne, hartstikke bedankt voor je fijne begeleiding. Ik kwam via via bij jou terecht, nadat ik op mijn werk het één en ander mee had gemaakt dat ik zelf niet kon verwerken zonder hulp. Eerst ben ik onder behandeling van een psychiater geweest, maar naar zijn zeggen deed ik het goed en hij kon me geen handvatten geven om mijn eigen ik weer te vinden. Daar had ik begeleiding bij nodig en in dit geval had ik jou daar bij nodig. Ik kwam bij je met een ontzettend groot angstgevoel in mij; durfde niet te werken met de mensen die mij zo nodig hadden (thuiszorg voor ouderen). De eerste kennismaking met jou was een soort van thuis komen. Je liet me mijn verhaal doen en begreep mijn angst. In de loop van de gesprekken leerde jij mij om lief te zijn voor mezelf, tijd te nemen voor de dingen die ik graag deed, even te kiezen voor mezelf.  Je leerde mij kijken naar mijn sterke kanten en deze te gebruiken bij het verwerken van mijn angst. Je leerde mij ook om mijn angst te voelen en dat het niet erg is om te zeggen dat ik bang ben. Ik moest mijn angst herkennen en voelen, dan pas zou ik er mee af kunnen rekenen. Dank je wel voor je warme woorden, voor alle rust die je altijd nam, voor de vele koppen thee en dank je wel dat ik bij jou thuis, een veilige haven, mijn eigen ik weer heb terug kunnen vinden. Dianne, je bent een warm mens, erg enthousiast in alles wat je doet en erg betrokken bij de mensen die jij helpt.
Margriet, coaching cliënte